UPDATE m.b.t. afhangen van de banen en tennissen bij T.C.A.

UPDATE m.b.t. afhangen van de banen en tennissen bij T.C.A.  

 Beste leden , namens de KNLTB; Het kabinet heeft een aanscherping van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Om het aantal contacten tussen mensen te verminderen en besmettingen te voorkomen, moeten we ’s avonds thuisblijven. Vanaf zaterdag 23 januari geldt daarom een avondklok van 21.00 uur tot 4.30 uur. Om aan deze nieuwe maatregel invulling te geven, adviseren we verenigingen in het afhangsysteem de banen vanaf 20:45 uur te blokkeren. Spelers kunnen dan voor 21.00 uur thuis zijn. Zie: https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/01/corona-update-avondklok-vanaf-zaterdag-23-januari-en-verlenging-steunmaatregelen/

 

Wij van T.C.A. werken hier uiteraard aan mee en hebben de instellingen gewijzigd in het digitale afhangbord.

 

Verder hebben we nog meer “baan” nieuws. we vragen u vriendelijk onderstaande punten zorgvuldig te lezen.         

Slijtage banen:  

Er is een inspectie van onze banen geweest waaruit gebleken is dat baan 1 het meest afgesleten is en baan 3 het minst. Wij vragen u allen zoveel mogelijk op baan 3 te tennissen. Is deze bezet dan baan 2, daarna baan 1. Zo kunnen we het gebruik van de banen nog wat langer verlengen.       

Baan reserveringen:  

De banen kunnen via de app en website gereserveerd worden. Dit gaat altijd in blokken van 1,5 uur behalve op de woensdagochtend. Hier was vraag of er meerdere blokken gecreëerd konden worden i.v.m. meerdere leden die op de woensdagochtend willen tennissen. Op de woensdagochtend zijn de banen dan ook per uur te reserveren.        

We kregen nog een paar vragen over de begin tijden van om te spelen. De blokken die men in de app ziet zijn geen vaste tijden.
Het systeem vult dit zelf in, je eigen begin tijd kun je zelf aanpassen,hieronder een korte uitleg in 4 stappen…..  

1.    In de App ga je naar de tab ‘’baan reserveren’’

2.    Je klikt rechtsboven op het icoon van de kalender

3.    Je selecteert een dag, bijvoorbeeld zondag   Je ziet dan de groene beschikbare blokken:

 

     

 

Hier zie je als begin tijd staan 8:30 uur. Speeltijd van 8:30 tot 10:00 uur. Als je om 9:00 wilt starten of om bijvoorbeeld 9:30 zal de begin tijd moeten worden aangepast.

 

 

Hier zie je de eindtijd staan op: 20:30. Blok van 19:00 tot 20:30. Wanneer je tot 20:45 wilt spelen zal de begintijd veranderd moeten worden in 19:15 uur  

4.    De begintijd veranderen. Dit doe je op het moment dat je een vrij groen blok hebt aangeklikt. Je krijgt dan het scherm met speler toevoegen, datum en de begin en end tijd. Wanneer je nu op de knop begin klikt kun je daar de aanvangstijd veranderen. 

   

 

We hopen dat het zo duidelijk is.   Mocht u nog vragen hebben stuur dan gerust een mail naar [email protected] en u krijgt zo snel mogelijk een antwoord.    

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 432 777

Tennis Club Appelscha

Boerestreek 20A
8426 BP Appelscha