Over ons

T.C.A. (Tennis Club Appelscha) is een bloeiende en gezellige vereniging. De vereniging telt rond de 200 leden. 
Het prachtige tennispark met 3 kunstgrasbanen en een sfeervolle kantine ligt aan de rand van het Drents Friese Wold. Binnen T.C.A. als vereniging is sfeer en sportiviteit belangrijker dan de doelstelling om nummer één te worden.
Kortom, een club waar iedereen zich snel thuis voelt.

 

TENNIS CLUB APPELSCHA

T.C.A. is een vereniging met een ontspannen karakter. Het park is gelegen aan de rand van Appelscha. De vereniging heeft 3 kunstgrasbanen waarop bijna het gehele jaar kan worden gespeeld. Voor jong en oud kan er zowel recreatief als competitief worden getennist.

Bereikbaarheid: Boerestreek 20/A8426 BP Appelscha  0516-432777

Website: www.tennisclub-appelscha.nl           

Facebook: Tennisclub Appelscha TCA

KNLTB ClubApp: T.C.A. Appelscha  (download KNLTBClubApp. Bij “vereniging zoeken”: Appelscha   intoetsen.          

Jeugd

In samenwerking met de KNTLB is voor kinderen t/m 12 jaar Tenniskids ontwikkeld.Tenniskids gebruikt de kleuren:  rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. zie www.tenniskids.nlVanuit de Tenniskids stroomt het jeugdlid door naar de Junioren, met de Junioren competitie en de Junioren toernooien. In het jaar dat een jeugdlid 18 wordt, valt hij/zij onder de senioren.Naast de lessen en de competitie worden er toernooitjes georganiseerd. 

Senioren/SeniorenPlus

Als seniorlid ben je van harte welkom op de toss-momenten: elke maandagavond vanaf 19:00 uur en elke woensdagmorgen tussen 9.30 -12.00 uur. Elk half uur wordt er getost, waardoor je met verschillende mensen tennist en vrij bent in hoe laat je komt en hoe laat je gaat. Naast recreatief tennis is deelname aan de voor- en/of najaarscompetitie en de eventuele clubcompetitie mogelijk! Ook kan er aan diverse toernooien worden deelgenomen, zowel bij TCA als andere clubs. 

Contributie 2023

Senioren € 130,- per jaar incl. KNLTB lidmaatschapJeugd/Junioren € 90 per jaar incl. KNLTB lidmaatschapVoor leden is een baansleutel verkrijgbaar bij de ledenadm. á € 5,- 

Tennisles

De tennislessen worden gegeven door een professionele tennisleraar. Lessen voor jong of oud, beginnend of gevorderd. Voor meer informatie kunt u terecht bij tennisschool HHTDL.

Email:    [email protected]

Website: www.hhtdlnl

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 432 777

Tennis Club Appelscha

Boerestreek 20A
8426 BP Appelscha

KVK-nummer

40002537