Tennisles en Training

 

playtennis.nl

 

In een eerder verzonden mail berichte wij u dat T.C.A. per 15 februari gaat samenwerken met tennisschool Playtennis. In dezelfde mail heeft Trainer Jacco zich al een beetje voorgesteld en binnenkort kunt u echt met hem kennismaken. In dit bericht heeft u alvast wat informatie over de invulling en ambities van tennisschool Playtennis en Tennis Club Appelscha.      

Wanneer start de Tennisschool?  

Op maandag 15 februari zal trainer Jacco starten met het geven van tennistraining Op maandag 22 februari zal er voor alle jeugdleden een maak kennis met trainer middag zijn rond 1500 tot 1700.                

Welke dagen worden de trainingen gegeven?  

Er wordt gestart op de maandagen en donderdagen. Mogelijk ook in het weekend.

Welke doelgroepen en welke activiteiten?  

Alle competitie teams VJ 2021 krijgen “kosteloos” 2 competitietraining van 55 minuten. De captains ontvangen hierover nog een mail. Na deze twee trainingen kunnen de teams voor een aanbiedingsprijs  aanvullende competitie training krijgen tot aan de start competitie. De training is op maandag 1 en 8 maart en op donderdag 4 en 11 maart in de avond uren.  

De jeugdleden ( tot 18 jaar) krijgen kosteloos een introductie training op maandag 22 feb. Verder organiseert Tennisschool Playtennis jaarlijks een tennis-speel-kamp op Schiermonnikoog en zullen er i.s.m. jeugdcommissie jeugdactiviteiten georganiseerd worden.   Oud jeugdleden die misschien weer zin hebben om training te krijgen van een niveau 2 speler !  

Overige leden kunnen deelnemen groepstraining of privé. Tennisschool Playtennis maakt het mogelijk twee keer per week te trainen. Niet verplicht maar wel bevorderlijk voor de tennisontwikkeling.

Wanneer krijgt u weer bericht van ons?  

Medio februari ontvangen alle leden informatie van tennisschool Playtennis en zal diverse trainingsmogelijkheden aanbieden zoals twee keer trainen en voor zeer gunstige tarieven. Binnenkort krijgen de captains van de competitie teams bericht om zich in te schrijven voor competitietraining Ouders van jeugdleden ontvangen zeer binnenkort een mail waarin ze hun kind kunnen aanmelden voor de maandag maak kennis met trainer middag.  

Wij hopen dat we op deze manier het tennisseizoen 2021 mooi van start kunnen gaan. Met leuke en goede training, een mooie(voorbereiding naar de) competitie en weer leuke activiteiten op onze club.   Sportieve groet, Het bestuur en Tennisschool Playtennis

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 432 777

Tennis Club Appelscha

Boerestreek 20A
8426 BP Appelscha