Tennisles en Training

Vanaf 2019 worden de tennislessen en training bij TCA verzorgd door Joachim Minnaert van Tennis Academie Advantage (TAA).

Met TAA is voor zowel Junioren als Senioren een mooi aanbod aan lesmogelijkheden samengesteld.

Speciaal voor seniorenleden van TCA zijn er vier pakketten waaruit u kunt kiezen; 'het Jaarpakket', 'het Zomerpakket', 'het Winterpakket (buiten)' en 'het Winterpakket (binnen)'.

Voor de junioren zijn er drie pakketten waar u uit kunt kiezen; 'het Junioren jaarpakket', 'het Junioren zomerpakket' en 'het Junioren winterpakket (binnen)'.

Tennis Academie Advantage probeert zoveel mogelijk rekening te houden met iedereens wensen. Hierdoor kan de groepssamenstelling wijzigen tussen de zomer en de winterperiode. Dit geldt voor zowel junioren als senioren.

Indien u 'maak kennis met tennis', 'privé-les' of op een andere manier lessen wenst af te nemen, neem dan contact met ons op. Wij proberen dan aan al uw wensen tegemoet te komen.

Alle tennislessen bij TCA worden verzorgd op dinsdag door Joachim Minnaert. Als dinsdag niet mogelijk is, kunnen de juniorleden óók lessen op donderdag in Oosterwolde.

Voor de lessen bij Racket & Health geldt: Senioren op vrijdag en Junioren kunnen kiezen tussen dinsdag, donderdag of vrijdag.

Volg Tennis Academie Advantage ook op Facebook, daar zal ook veel informatie over activiteiten op komen te staan!!  Voor alle details en mogelijkheden verwijzen u naar de website van TAA.

Voor al je tennismateriaal kun je ook bij Joachim terecht. Hij is ambassadeur van Yonex.

Vragen?

Tennis Club Appelscha