"De Jongens van Outdoor " Appelscha Open

Welkom bij "de jongens van Outdoor' Appelscha Open

En …. Dag 1 Appelscha Open In “wartaal” zal ik de zaken beschrijven van dag 1.Britt was er niet.. poot in de kreukels… maar de rest was aanwezig behoudens Roelie; die komt vast van de week invallen voor Thea; die moest  zo nodig met haar nieuwe fiets een duik maken en daardoor niet beschikbaar voor het toernooi. Jacco was er wel maar doet niet mee, Jan Bruinsma ook niet maar zorgt er wel voor dat het park “up to date” is.Jacco doet volgend jaar vast mee…. Toch ??

Sensatie ook.. Anne kaas en Wildrik hadden snode plannen op baan 1 maar Jaap en Jaap waren de uiteindelijke winnaars.. je moet  de tegenstander ook wat gunnen..
Baan 2 “droge” partij…alles in de hobbel maar P en P wonnen gedecideerd… mooi, kantine omzet omhoog!!!Jessica super en Sverre nieuwe kantine baas…. Topper !!. Jessica wat jij betekend voor ons toernooi… mooi mooi mooi. !!!Plankjes … voor iedereen een plankje met van alles en nog wat voor de winnaars en “verliezers” …. Ook ik dus maar het maakte het verlies meer dan goed… bijna iedere avond trouwens een nieuw plankje; bedankt daarvoor Erwin en Vironi !!! en de overige sponsoren !!!!En natuurlijk Anne kaas…. Altijd lekker na afloop !!!

Dan plots een fiets die voorbij komt … haha de verloting is er ook nog. Zondagavond tegen een uur of 6 zal bekend gemaakt worden wie de prachtige  fiets; dames of heren , wint voor misschien maar 23 euro cent …. Wauw. Dat kan; zie hiervoor de spelregels in de kantine. Koop een lot … er zijn meer fantastische prijzen te winnen. !!!Nog meer wedstrijden vanavond… Marlies, zoveel goeds gedaan voor de commissie al, won met een prima spelende Greetje,  de plankjes…. , van de favorieten , machtig mooi !!Familie won en familie verloor… haha kan allemaal in “ons” toernooi….winnaars fam Westra, v Boven , Hoogenkamp, Meijer en v Nuil… wauw dat was een pot zonder anderen te kort te doen hoor !!!!Ik had geen familie en verloor…. Dene wel maar verloor ook en Johan ook, baalde maar dat hoort ook bij tennis… maar bv Jaap en Jaap wonnen wel; Alie en Edwin… mix.. neuh gewoon HD ook en Hendriks, ook familie in de HD verloor.. alles kan in Appelscha Open.Gebroeders Westra hadden een zwaar week end maar dat hadden ook Marcel, Casper en Anne.. tja je kunt niet alles hebben.Rest nog te vermelden dat de organisatie terug kan kijken op een geslaagde 1edag, dat het in grote getal opgekomen publiek “ waar” voor hun geld kreeg en dat de “ aankleding” van het park; dank je wel Winanda, bij gedragen heeft aan een sfeervol en gezellig samenzijn afgelopen avond !! 

Kreten van de avond:

Herman super plankjes Koning; niet gespeeld
Gerco …. Mooie polo; niet gespeeld..
Marlies… alles top en gewonnen !!!
Anneke … hartstikke mooi bruin en gewonnen !!
Martin.. mooie foto’s
Hidde…. Steeds ander shirt aan…..
Sverre .. super kantine baas
Wildrik … alles verloren vanavond behalve 3ehelft….
Alma… super kantine dienst.
Aantal spelers… bedankt voor jullie geduld.
Anja.. alles lekker schoon
Jessica…. Prijs verloten zondag
Jan Hendrik ook !!!
Roel was er ook !!Pieter, Akky, Auke , Douwe , Ans , Akke Rikst, Wiepie en Jan B ook en nog veel meer enthousiaste deelnemers/ toeschouwers.
Martin ; bgd en uitleg en
JH.. top top top !!
Veel jeugd ook… volgend jaar meer deelname !!
Veel ouderen ook …. Volgend jaar meer deelname  Hahaha… tot een volgende keer !!  

M.a.w … fantastisch begin van het toernooi…  en voor al zo doorgaan !!!               

Groet Wildrik

Mede mogelijk gemaakt door onze ballensponsor:

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 432 777

Tennis Club Appelscha

Boerestreek 20A
8426 BP Appelscha