"De Jongens van Outdoor" Appelscha Open dag 3

Welkom bij "de jongens van Outdoor' Appelscha Open

En het dames team won…..

 

Jaja, dag 3 met niet echt schokkende resultaten maar op baan 3 ook net niet voor L en L maar dus op “de extra tijd”….. als de dames….

Waarom Jolanda gaten in haar broek had en Thea ook.,….. en Tinus wel erg “zuur” op de foto stond en Wildrik en de “ heerlijke hapjes” ook wat vreemd poseerden…

Al met al weer een geslaagde avond met mooi tennis weer en verrukkelijke hapjes van Frenno dus, die met Sjoerd, chauffeur van dienst a.s. vrijdag, lekker een biertje dronken op het toernooi van volgend jaar. Frenno zal dan ook op de baan verschijnen evenals Sjoerd, die het ook goed kon vinden met Tinus, dat dan weer wel. Maar wie kon het niet goed vinden met Tinus.. iedereen toch ?!!! Of niet dan… zie foto website.

Sverre was er en dat was maar goed ook, file problemen, geen excuus, gedecideerd de 1kampioenen van het toernooi !!! Proficiat !! Met Jessica trouwens die speciaal een nieuwe outfit had voor de kampioen wedstrijd !!!!

Marcel was er.. mooie partij maar als het eerder had plaats gevonden.. ??

De jongens waren er ook en hoe ze Rahull (jongen) ook probeerden te beinvloeden; het lukte niet om dit positief om te zetten…. Maar eigenlijk was dit op voorhand duidelijk. Teveel verhalen… te weinig daadkracht. Mooi dat jullie er waren Jongens !!!! Bij de dames voetbal teveel jongens overigens. Ik heb daar geen moeite mee hoor ?!!https://www.nationalehulpgids.nl/profiel/hulpvrager/id/189686

Er waren nog meer jongens …… de toernooileider zelf, Hans 2 x waarvan 1 bagger, Jaap, zonder wiel ren broek,  beter trouwens voor het aanzien van de vrouwen… haha en de mannen uit Surhuisterveen, die volgens mij gewoon de HD 6 winnen…. Leo  was er ook; geen lootje gekocht deze avond , top hoor !!

Pieter was er ook voor  de support en Jan B ook.. moest vaak naar het toilet maar dat wisten we al. De kantine bezetting was weer super en de hapjes ook maar dat had ik al gezegd. Henny op tijd naar huis en Marga ook.

Akky bleef tot het laatst en feliciteerde Michael en die was van het padje …. Vis niet meer te vreten en dus in de kliko…. Jongens worden vanzelf groot…he Jongens ???!!!

De commissie uiterst tevreden en tot nog toe geen klachten. !!

Morgen weer lekkere hapjes….. mooie wedstrijden en mooi weer; dat dan weer wel…. Ik mis Erik en Erik… ook jongens en Jaap en Jaap, Jan en Jan en Willem en Willem; die doen niet mee echter…

Maar de Jongens waren er wel en hopen natuurlijk dat jullie van onze entourage genoten hebben en wij voldoen aan jullie, jongens, verwachtingspatroon. !!

Frenno, ook een jonge en Anne, ook, bedankt voor jullie inbreng vanavond en morgen zijn er vast andere jongens… ook goed.

Het was dus het dames team dat won maar dus ook de jongens !!!

Morgen maar meer over de dames schrijven …. Kiekimoet , Sietske, Marlies, Akky, Wilma, Elvira en Martin, Gerco en Wildrik van de crew….

Allemaal leuk en vooral genieten met elkaar !!!

Er is nog een B en B te huur voor de hoogste bieder a.s. vrijdag… wie en wie daar logeren is mij niet geheel duidelijk maar komt vast goed !!

Tot zover !

 

Mede mogelijk gemaakt door onze ballensponsor:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 516 432 777

Tennis Club Appelscha

Boerestreek 20A
8426 BP Appelscha