Appelscha Open Welkom

Hallo tennisliefhebber,

Voor de 2e keer organiseert TCA Appelscha een Open (dubbel) tennis toernooi.

Na afwezigheid van een aantal jaren is er een enthousiaste groep vrijwilligers die het “Appelscha Open” weer op de tenniskalender wil zetten. Het toernooi is iets aangepast ten opzichte van de vorige editie. We spelen nu 17+ en 45+ DD, HD en GD in de speelsterktes 5 t/m 8 en hopen hiermee het aantal deelnemers te vergroten.

De sfeer en de gezelligheid met van alles erop en eraan moet tot succes leiden in de toekomst. Vele aantrekkelijke zaken zoals een verloting ( 1e prijs een fiets t.w.v. 600 euro en vele andere mooie prijzen), iets lekkers bij de koffie, Chinees buffet, party avond op zaterdagavond etc. moeten bijdragen tot een fantastisch toernooi waar iedereen bij wil zijn.

Het toernooi, 1 t/m 7 juli, zit juist voor de zomervakantie, een ideale gelegenheid om lekker fit op vakantie te gaan. Het weer zal waarschijnlijk ook prima zijn en aan onze accommodatie en kunstgras banen zal het ook zeker niet liggen.

Wij zijn er klaar voor en hopen u te verwelkomen op onze schitterende accommodatie in Appelscha. Het toernooi staat inmiddels online en geef u derhalve vroegtijdig op; ook hier geldt vol is vol.

Opgave kan via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=AE1624B6-15DD-44A0-BD51-0AB82DE53858&srmk=1

Namens alle enthousiaste vrijwilligers, Toernooi organisatie TCA.

Email: [email protected]

Vragen?